Dr.Madalina  Ciupan medic primar specializat in chirurgie estetica, plastica si  microchirurgie reconstructiva absolventa a facultatii de medicina generala a Universitatii  de Medicina si Farmacie Bucuresti, promotia 1994, an in care participa la concursul de rezidentiat unde obtine locul 1, alegand sa-si efectueze rezidentiatul in spitalul de Urgenta Floreasca sub indrumarea Domnului Profesor Ioan Lascar.

In anul 1999 devine medic specialist cu post in clinica de chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva a spitalului de Urgenta Floreasca, iar din 2004 isi  desfasoara activitatea ca medic primar. Pregatirea in chirurgia estetica  a  inceput-o din anul 1995 in clinica privata  a Domnului Professor Ioan Lascar.

Este membra a Societatii Romane de Chirurgie Plastica si Microchirurgie Reconstructiva, membra IPRAS(International  Plastic Reconstructive Aesthetic Surgery), membra EPRAS (European Plastic Reconstructive Aesthetic Surgery). De-a lungul timpului a  urmat mai multe cursuri de supraspecializare atat in tara dar mai ales in strainatate cu Dr. Maurizio di Maio, Profesorul Nava, Dr. Botti, Dr. Perheden. A participat la congrese si multiple workshopuri de chirurgie estetica, anti-aging, terapie laser, endermologie.

Consultatiile si tratamentele cu toxina botulinica, acid hialuronic, peelingurile, mezoterapia, laser terapiile, remodelarile corporale sunt efectuate in cabinetul Noel Estetique iar interventiile chirurgicale estetice le efectueaza in Clinica Profesor Dr. Ioan Lascar.

Rejuvenare faciala – Tratamentul ridurilor cu toxina botulinica