Rejuvenare faciala – Tratamentul ridurilor cu Acidul Hialuronic

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Inaintarea in varsta reprezinta o realitate a vietii, un proces care nu poate fi oprit. Pe masura ce imbatranim aspectul si proprietatile pielii se modifica. Putem beneficia in acest moment de umplere dermica cu acid hialuronic.

Acidul hialuronic este o substanta care exista in mod natural in piele si ajuta la hidratare, la volumizare, este o substanta ideala pentru umplere dermica, conferind o senzatie de natural in piele. Trebuie sa stim ca pielea se reinnoieste la intervale de aproximativ 27 de zile.

Acidul hialuronic natural este distrus de corp intr-o zi sau doua, pana la 30 de ani cantitatea de acid hialuronic care se distruge este mai mica decat cea care se reface, dar dupa 30 de ani raportul se inverseaza si atunci scade elasticitatea, tonusul pielii.

Exista doua componente majore ale imbatranirii faciale:

  • Ridurile dinamice – hiperactivitatea musculara
  • Ridurile statice – pierderea de volum

Ce trebuie sa stie pacientii despre procedeul de umplere dermica?

O sedinta dureaza o ora, o ora si jumatate dupa aplicarea unei substante anestezice. In prealabil trebuie sa avem si o consultatie. Procedura nu este dureroasa, datorita aplicarii anestezicului local. Daca folosim Juvederm gama Ultra – acesta contine 0,3% lidocaina care reduce durerea de injectare.

Rezultatele estetice sunt vizibile imediat dupa injectare. Este un tratament numit „lunch tratament” deoarece nu necesita repaus, dupa operatie pacientii isi pot relua activitatile cotidiene. Ca efecte secundare, poate aparea o usoara inrosire superficiala sau invinetire de scurta durata in zona injectata, ce pot fi mascate cu usurinta cu ajutorul machiajului.

Tratamentul de umplere dermica isi pastreaza efectul in functie de varsta, zona injectata, acidul hialuronic folosit (Juvedermul Ultra – dureaza cel mai mult) cantitatea de acid hialuronic injectat, calitatea pielii, modul de viata, starea de sanatate, cantitatea de apa consumata. Frecventa injectarilor se stabileste tinand cont de caracteristicile fiecarei paciente. Acestea sunt inscrise intr-o fisa si un passport personal de frumusete. Folosind Juvederm Ultra putem reinjecta la 10-12 luni.