Daca ti-ai dorit intotdeauna un zambet mai amplu si buze moi, seducatoare acesta poate fi raspunsul pe care il cauti. Premiul concursului consta intr-o sedinta de infrumusetare prin marirea buzelor cu Juvéderm ® Ultra SMILE, realizata la Clinica Noel Estetique de dr. Madalina CIUPAN.

Participa la concurs si posteaza pe peretele (wall-ul) Noel Estetique o declaratie de dragoste pentru iubitul tau. Invita-ti prietenii sa dea like. Cine strange cele mai multe like-uri pana pe 11.02.2011 castiga concursul.

La concurs pot participa atat cetatenii romani, rezidentii, cat si cetatenii straini cunoscatori ai limbii romane, cu varsta de peste 18 ani (impliniti anterior datei de inscriere in Concurs) si cu domiciliul stabil in Romania. La concurs pot participa persoanele care au cont de utilizator pe site-ul facebook.com, completat cu o adresa de email valida.

Castigatoarea va fi contactata prin intermediul Facebook pentru colectarea datelor de contact, avand obligativitatea de a transmite catre organizatori copie dupa actul de identitate. Pentru a intra in posesia premiului, castigatoarea trebuie sa prezinte un act de identitate.

Nu vor fi accceptate texte cu caracter ofensator, abuziv, obscen sau orice alt material ce poate viola legile aflate in vigoare sau care aduce injurii altor utilizatori. Concursul se desfasoara in perioada 24.01.2011-11.02.2011.